Vertskap

Skagi åpnet dørene i 2018, i de gamle lokalene til Skaland motell. Med lokalt eierskap og vertskap, inngående kjennskap til natur, kultur og dyreliv og en forkjærlighet for det å være ute i naturen, vet vi hvor viktig det er med god hvile, påfyll av mat og drikke for å riktig kunne nyte opplevelsene som venter.  

Folkene på Senja er ekte og direkte. Generasjoner med slit, røffe forhold og trange kår, har formet menneskene. På samme måte som naturkreftene har slipt øyas natur, har det også formet forståelsen og respekten for naturkreftene. Naturen gir og naturen tar. Vi vil gjøre det vi kan for at du skal være rustet til å oppleve Senja på en trygg måte. 

Eli, som er eier og vert på Skagi, er en ekte Senjajente. Oppvokst midt på øya, med sameblod i årene, bruker hun selv naturen som sin ladestasjon og deler gjerne av sin kunnskap til deg som gjest. 

Den store reiselivsfamilien i Senja og Dyrøy jobber sammen for å bevare denne mangfoldige og vakre øya for fremtiden. Så når du beveger deg i vårt fantastiske kulturlandskap og nyter det enkle livet på øyene våre, husk å vise hensyn, til både dyr, natur og folk.

Vårt mål er at du reiser hjem litt rikere enn da du kom. Og vi håper at ditt bidrag er å sette et så lite fotavtrykk så som mulig.